Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2015.10.04. kiruccanás

 BESZÁMOLÓ, ÖSSZEFOGLALÓ

 

Esemény:       Vasárnapi ebéd, és kötélgyakorlat                              

Helyszín, időpont:      Hétlyuk-zsomboly, 2015. 10. 4.                    

Esemény jellege: barlangi túra, felszíni túra

Az esemény célja:     kötélgyakorlat             

Résztvevő PFBKE tagok:    Szabó Andrea, Szabó Géza, Holl Balázs, Farkas Géza, Petró Enikő,   Marton Ádám, Kovács András, Szabó Emőke, Nagy Gergely Domonkos, Markó Gábor, Izápy Júlia, Marosvári Róbert, Szabó Etelka

Résztvevő külsős személyek:          (Hollné) Andrea, Farkas Gyöngyvér, Farkas x, Farkas y, Kovács Gergely, Nagy Hubert, Markó Pál Benedek, Markó Luca Johanna, Markó Máté

 

Összefoglaló:

Robi és Böbike megrakta a tüzet reggel a barlangnál. Még tereprendezésre is szükség volt, ugyanis a legjobb tűzrakó hely fölé egy hatalmas kiszáradt ág lógott. Megfőzték a csirkepaprikást, mire mindenki megérkezett, az összes vendég. A helyszín megközelítése közben többen eltévedtek, de a Hétlyukú-zsombolynál ez megszokott.

Az étel elkészült, igen ízletesre sikerült, és mindenkinek jutott bőven. Volt hozzá kenyér, limonádé, tejföl és ecetes uborka. Desszertként érett somot lehetett csipegetni a fáról.

Ebéd után Böbike gyakorlatképp beszerelte a barlangot, és aki úgy gondolta, gyakorolhatta a kötéltechnikát. Sötét lett, mire kiszereltek, összepakoltak és hazaballagtak.

Szabó Etelka

 

Fotók:

11.png     12.png

                13.png