Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2013.11.30-12.01. Mikulás túra, Börzsöny

2014.01.20

 BESZÁMOLÓ, ÖSSZEFOGLALÓ

 

Esemény: Mikulás túra

Helyszín, időpont:Börzsöny 2013. November 30-December 1

Esemény jellege: felszíni túra

Az esemény célja:

Közösségformáló tevékenység egy kis izgalommal megfűszerezve.

Résztvevő PFBKE tagok:

Borzsák Sarolta, Egri Csaba, Egri Vince, Egri Illés, Egri Mátyás, Takács Róbert, Takácsné P. Zsófia, Takács Boróka, Gazda Attila, Petró Ildikó, Gazda Zalán, Králl Péter, Borzsák Veronika, Králl Barnabás, Izápy Viktor, Kiss Borbála, Egri László, Gál István, Borzsák Kamilla, Markó Gábor, Izápy Júlia, Markó Pál, Markó Luca, Magyar Péter, Farkas Géza, Farkas Enikő, Farkas Gyöngyvér, Farkas Jankó, Szabó Géza, Szabó Andrea, Rosales Mária, Sári Vince, Csekő Zsuzsanna, Matuszka Fanni, Szabó Etelka, Szabó Emőke

Résztvevő külsős személyek:

Sári Erna, Mihályi Csaba, Mihályi Borbála, Mihályi Sára, Somkuti Judit, Sári Attila, Majerik Vera, Nagy Gergely, Robi

 

Összefoglaló:

A Börzsönyben tettük meg szokásossá vált túránkat , ami a Mikulás ünnepségről kapta a nevét. Három csapat indult útnak Szombat reggel: a biciklisek Gödről indultak, a gyerekesek Királyrétről, a túrázók pedig a Nógrádi-várromtól startoltak.

Voltak meglepetés csomagok, amikben rejtvények ill. ajándékok voltak. A feladat az volt, hogy minden pontról eljusson a csapat a rejtvény alapján a következőre és végül a meleg szállásra, ahol meleg vacsora várja.

A túrázóknak beígért 20km helyett 30-ra sikerült tornázni a hosszt a biciklisek meg térkép széle híján telefonos segítséggel jutottak a szállásra. De végül mindenki megérkezett és a gyerekek nagy örömére a Mikulás is beért a célba és osztott egy kis csokoládét az énekekért cserébe. A már rég bevált kukaclottó elmaradt, de helyette egy rókalottós műsort vezettek le a felnőttek, melyben mindenki nyerhetett, aki azt áhította. Volt tűz és volt kávérobbantás és végül hazatértünk!